Новини

Следете тук за новини, свързани с проекта.


Ново! (13.04.2012г.)

Проектът беше официално приключен. Изнесох презентация в училище, с която обобщих постигнатото и представих сайта и резултатите от анкетата. На 21.04. предстои Денят на отворените врати във Физическия факултет, призовавам всички да го посетят.


----------------------------------------

Ново! (30.03.2012г.)

Публикувани са резултатите от анкетата. Добавена е нова информация. Подготвя се папка и презентация за обобщение на проекта, оформя се външния вид на сайта и се правят корекции.


----------------------------------------

Ново! (19.02.2012г.)

Вече има 2 нови секции в сайта - архив "Личности в науката" и Науката ежедневно. Призовавам ви да ги разгледате.

Друга новина е, че на сайта на Софийския университет вече са обявени датите за предварителните изпити. Който ще кандидатства и желае да се яви на тази първа изпитна сесия, нека знае, че срокът за записване е от 27. февруари до 16. март 2012 г. Самите изпити са на дати между 25. март и 22. април, в зависимост от предмета. Повече информация - тук.


----------------------------------------


Ново! (03.02.2012г.)

Още информация е качена в сайта. Това е основата, но предстои публикуването на още материали. Скоро започва популяризирането му. Добавен е формуляр, с който можете да ми пратите e-mail с интересни за вас теми и въпроси, за които бихте искали да прочетете повече. Ако самите вие разполагате с материал, който желаете да видите на сайта, също можете да ми го изпратите.


----------------------------------------



Ново! (28.01.2012г.)

Сайтът беше актуализиран с допълнителна информация. За в бъдеще все по-често ще има новости и промени. В рубриката "Интересно" ще публикувам материали, свързани с науката - както мои авторски, така и подбрани от интернет и други източници. Разгледайте също и полезните връзки, както и секциите за науката в България и чужбина.





0 коментара:

Публикуване на коментар